Business

Interieurbouw Horst

Interieurbouw Horst

Ben jij op zoek naar een interieurbouwer in Horst, een partij die met je meedenkt en (bijna) alles kan maken van metaal? Dan zit je bij Metalstuff helemaal goed! Ze maken daar namelijk niet alleen stoere stalen meubels, maar verzorgen ook complete horeca of woninginrichtingen. Een stalen wijnrek boven de bar, industriële eettafels of de complete inboedel uit staal en hout. Het kan allemaal.

Industrieël, stoer, maar bovenal bijzonder

Ben jij horeca ondernemer en is jouw winkel toe aan een nieuwe uitstraling of ben je opzoek naar die industriële vibe voor thuis? Dan kunnen onze interieurbouw oplossingen jou helpen bij de realisatie van je wildste plannen. Geen uitdaging is ons voor ons te gek. Of het nu gaat om project of woninginrichting, wij laten er graag onze creativiteit op los en denken graag met je mee.

Denk hierbij aan balustrades, ruimte afscheidingen, design wijnrekken, stalen deuren met glas en diverse meubels van staal en hout. Een totaalplaatje naar behoefte bedenken, uitwerken en vervaardigen kun je prima aan ons overlaten. Jouw verzoek in interieur design is onze uitdaging. Naast het vervaardigen van de meubels, denken we dus ook graag mee naar een passende oplossing in zowel projectinrichting als woninginrichting. Neem even contact met ons op, dan komen we graag langs voor een kop koffie en horen we graag wat jouw plannen zijn.

Eerdere interieur bouw projecten

Naast de eigen meubellijn van Metalstuff, zijn ze ook erg actief als interieurbouwer in Horst. De afgelopen tijd hebben ze al meerdere projecten afgerond waar ze uiteraard trots op zijn. Dennis was bijvoorbeeld betrokken bij de complete interieurinrichting van lunchroom en restaurant “GEMBER”. Daarbij heeft hij de ruimte voorzien van robuuste metalen meubels en stoere stalen accenten. Vooral het wijnrek en de metalen onderstellen voor de tafels zijn volgens ons perfect gelukt.

Zoveel keuze

Metaal is een van de meest veelzijdige materialen van het moment. Je kunt er niet alleen een stoere uitstraling mee geven aan een interieur, maar ook juist heel veel sfeer toevoegen aan de ruimte. Gelukkig weten ze bij Metalstuff maar al te goed, wat een ruimte nodig hebt. Dus heb je hulp nodig, of wil je een sparren over een project. Dan kun je altijd even contact met Dennis opnemen. Vind hij leuk!

Leave a Reply